2017-01-24 Szekeres Ferenc 2Comment

Sziasztok!

Ez itt most egy újraindítás. Több, mint 2 éven keresztül a BGG-n blogoltam, úgy alakult, hogy most erre az új helyre költözöm. Sok tervem van, remélem, meg tudom valósítani őket, vagy legalább egy részüket.

Aki eddig követett, köszönöm neki, remélem, itt is velem tart. Bízom benne, hogy az újabb tartalmak lesznek annyira érdekesek, hogy megérje majdnem negyedezer bejegyzés után is ránézni az oldalamra. Aki pedig most olvas először tőlem bármit is, nézzen körbe, és ha úgy érzi, van esély arra, hogy a jövőben érdekelje őt egy-egy olyan téma, ami itt előkerülhet, bátran iratkozzon fel a hírlevélre, a facebook oldalra, twitterre, youtube-ra, vagy az RSS csatornára, ígérem, ésszerűen igyekszem használni ezeket a funkciókat.

Szeretem, ha egy témával kapcsolatban kialakul némi kommunikáció, ezért szóljatok bátran hozzá a bejegyzésekhez, videókhoz, a felmerülő kérdésekre, ötletekre is megpróbálok mindig reagálni.

Amikor 2014 decemberében elindult a blog, a d3meeples név mellett döntöttem, mert a feleségemmel, Anettel és kislányunkkal, Boglárkával mi lennénk a 3 meeple, a “d” pedig a dobókocka oldalszámának jelölésekor szokott előkerülni, onnan az ötlet. A lányok említés szintjén eddig is fel-felbukkantak a bejegyzésekben, de elképzelhető, hogy a jövőben ennél jobban is belefolynak ebbe a “vállalkozásba”. 🙂

Köszönöm Aradi Sándornak a logót, és hogy segített elindítani ezt az önálló oldalt, hamarosan jelentkezem az első “rendes” bejegyzéssel, emellett, ha nem ütközök leküzdhetetlen technikai akadályokba, igyekszem a korábbi BGG tartalmakat ide is átmenteni.

Addig is, kérlek benneteket, ha jónak látjátok, osszátok meg, hirdessétek, reklámozzátok ennek az oldalnak a megszületését!

Köszönöm!

Feri