2017-01-28 Szekeres Ferenc 0Comment

Sziasztok!

Nem tudom, hogy egy blog kinek szól. Én személy szerint nem követek egyet sem, így nem is tudom, hogy ennek általában mi a funkciója. Valami miatt mégis leültem leírni ezeket a sorokat. Esetemben ezt jegyzetnek szánom, ahova összeszedem a gondolataimat néhány témában. A fő téma a társasjáték, de ehhez elég sok dolog kapcsolódik, úgyhogy elképzelhető, hogy elkalandozom. Nem vagyok különösebben a szavak embere, nincsenek olyan terveim, hogy olvasókat toborozzak magamnak, de nem is akarom titokban tartani ezt a próbálkozásomat. Semmilyen rutinom nincs ezen a téren, de valami miatt úgy érzem, hogy akár jól is elsülhet.

Szerencsés vagyok, mert fantasztikus családom van. Feleségemmel több mint 10 éve együtt vagyok, és van egy lassan 4 hónapos kislányunk. Szüleimmel, húgommal és az ő családjával szeretetteljes a kapcsolatunk.
Szerencsés vagyok, mert fantasztikus állásom van. Nem csak a hivatásomat imádom, hanem a munkahelyemet is. Tanító vagyok, tehát gyerekek között élem mindennapjaimat, aminél szebbet nem tudok elképzelni. Ráadásul így minden nap játszhatok. Mindezt egy olyan környezetben tehetem, ahol igazán szabadnak érezhetem magam.

A blog címe talán némi magyarázatra szorul. Valószínűleg nem a legfrappánsabb, de erre voltam képes. A “d” betűvel a szerepjátékokban a dobókockát szokták jelölni, az utána következő szám pedig a dobókocka lapjainak számát mutatja. Mi hárman vagyunk. És hogy miért meeples?

Hát ezért: