2017-02-06 Szekeres Ferenc 5Comment

Már annyira megszoktam, hogy ne üljek le magas elvárásokkal egy-egy játékhoz, hogy legtöbbször nincs is az az izgatottság előlegbe, hogy húúúúúú, most milyen csodát próbálunk ki.

Ez most nem jött össze, mert a Clank!-et nagyon vártam, rendesen tűkön ültem, hogy végre játszhassak vele. Amikor olvastam a szabálykönyvet, folyamatosan azt éreztem, hogy jójókezdjükmááááá!!!! Éreztem, hogy ajjajjj, veszélyes ez így, ebből lehet a nagy csalódás. 

Annyira tetszett, hogy készítettem egy videót is. Ez most nem részletes szabálymagyarázat (bár így is hosszú lett), szóval sok részletet kihagytam. Talán ez az első ilyen nagyobb táblás videó, szóval szokatlan volt ilyen szempontból is, kicsit bele kell még rázódnom. Azért remélem, hogy valamennyire érződik, hogy mekkora móka lehet ez. Eddig csak kettesben próbáltuk Anettel, de nagyon vicces helyzetek alakultak ki, az első partiban egyetlen mezővel voltam a föld alatt, amikor elhaláloztam, a másodikban meg Anett kettőre volt a kijárattól, és bizony az a +20 pont számít. 🙂

Fogyasszátok szeretettel!