2017-02-09 Szekeres Ferenc 7Comment

Sziasztok!

A segítségeteket kérem. Szívesen foglalkozom a videózással, sokat tanulok belőle, élvezem (egy részét :)). Viszont jó lenne, ha lenne valami haszna is, így szeretném tudni, hogy aki ellátogat ide, mit gondolna érdekesnek, hasznosnak. Készítettem egy ilyen szavazós formulát, lehet bővíteni, többre szavazni. Természetesen azért kérdezek, mert az eredményt szeretném mankóként használni a továbbiak során, de sajnos 100%-ra azért nem ígérem, hogy a kialakult eredmény lesz a tényleges felvételezési sorrend is.

Persze a lehetőségeim nem végtelenek, így ITT lehet válogatni, szóval írjatok be nyugodtan újabb ötleteket. 😀

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki szakít erre pár percet!

Feri

A SZAVAZÁS LEZÁRULT!

 • mRudolf

  Feri, először is gratula itt is, egészen jó videókat csinálsz!

  Személy szerint a GIPF projektes játékokra lennék kíváncsi, valamint az Imhotepre, de szerintem jobban járunk, ha kiválasztasz mondjuk 15-20-at és lehet szavazni (mint ahogy korábban is csináltad még a blogposztok idején).

  Az is tök érdekes lenne, ha egyik alkalommal elővennél egy régebbi klasszikust (mint ahogy a múltkor a T&E-t), következő alkalommal meg valami újabbat az elmúlt 1-2 évből.

  Üdv,
  Rudi
  (BGG: mRudolf)

  • Szia!

   Köszi, majd ha tudod, írd meg, hogy szerinted mitől lehetne az “egész jó” jó. 🙂

   Köszi az ötletet, azt én is szívesen csinálnám, bár valószínűleg nagyon kicsi réteget érintene. 😀

   Most direkt akartam lehetőséget adni arra, hogy bárki bármit írhasson (jönnek is érdekes ötletek :D), hogy lássam, mi érdekelhet másokat.

   Köszi
   Feri

 • Névtelen

  A asszony üzeni, hogy abba kellene ezt hagyni, mivel a múltkori cikked miatt vettem meg a T&E -t is! 🙂

 • mRudolf

  Az “egészen jó” nálam a (nagyon) jó szinonimája. Egy gumizene cserével dobhatnál csak rajta, de ugye ízlések és pofonok (arról jutott eszembe, hogy tegnap este megnéztem néhány videódat, amit még nem láttam és megkérdezte a feleségem, hogy milyen “mulatós” klipet nézek éppen). :0)

  • Ez valóban ízlés kérdése, de mivel ezek saját szerzemények, az én ízlésemet tükrözik. 🙂 Illetve ezekkel legalább nincs jogi vita, hogy berakhatom-e a videóba.

   Hallgass bele itt, hátha teljes terjedelmükben mást mutatnak a dalok: https://soundcloud.com/zefirzenekar

 • mRudolf

  Igen, ez kétségkívül progpopfolkrock, nem mulatós. :0)