2017-05-29 Szekeres Ferenc 1Comment

A tanév elején volt egy közös tantestületi kirándulásunk, továbbképzésünk, és egyértelmű volt számomra, hogy bedobálok a táskámba néhány társasjátékot, olyan nincs, hogy nem kerül elő legalább 1-2 közülük. Beraktam az Agent Undercovert is, mert egyrészt nagyon kíváncsi voltam rá, másrészt meg az ilyen jellegű játékokhoz ritkán jön össze nagyobb társaság, így ezt jó alkalomnak éreztem. Szabálykönyv alapján nem voltam benne biztos, hogy ez valóban jól működik-e majd, de abban biztos voltam, hogy nagyon társaságfüggő lehet egy ilyen játék sikere.

Mutatom:

Szóval én felnőttek, pedagógusok között próbáltam ki, úgy gondoltam, hogy egy kommunikációra épülő társas talán nem okoz majd gondot olyan embereknek, akiknek amúgy ez a hivatásuk egyik fő eleme. Nem csalódtam, szuper élmény volt. Szerintem ez egy nagyon nehéz játék. Bár 12+ áll a dobozon, részemről a 14+ sem lenne túlzás. Nyilván nem a szabályok miatt, hanem az érésbeli, tanulási, műveltségi tényezők miatt. Egy arra alkalmas társaságban ez az egyszerű rendszer komoly mélységeket rejt. Annyi finomság bukkan fel, hogy az újrajátszhatósággal sem lehet nagy gond, főleg a helyszínek magas száma miatt.

Ugyanakkor ezek a pozitívumok egyben hátrányok is lehetnek. Gyakorlatilag elég egy ember, aki nem érez rá erre a stílusra, elcsúszik a buktatókon, ami végül nem ideális játékélményt eredményez. Nem is ajánlanám mindenkinek, de akinek igen, annak nagyon.

NYEREMÉNYJÁTÉK

A Piatnik jóvoltából a bemutatott példány új gazdára vár. Kérlek benneteket, a következőket vegyétek figyelembe, és csak ezek elfogadása esetén vegyetek részt a játékban:

  • a kisorsolásra kerülő Agent Undercover ugyanaz, amelyet a felvételhez is használtam, így bontott, minimálisan használt példányról van szó
  • a nyertesnek Budapesten tudom személyesen átadni a nyereményt, amennyiben szállítási költségek lépnének fel, azok az új tulajt terhelik

Ha a fenti két pont elfogadható a számodra, a következőt kell tenned:

  • a facebookos bejegyzés alatt (ITT) nevezz meg 3 helyszínt, ami a játékban előfordulhat (a videóban megtalálhatók ezek az információk)
  • a nyereményjáték határideje: csütörtök (június 1.) 20:00

Amennyiben eddig nem lájkoltad, nem követted az oldalamat, youtube csatornámat, és most úgy döntesz, hogy megteszed, vagy magát a bejegyzést lájkolod, megosztod, azt megköszönöm.