2017-07-24 Szekeres Ferenc 2Comment

Majdnem napra pontosan 1 évvel ezelőtt vettem fel az első társasjátékos videót… Most pedig 65-nél járok. Egészen termékeny év volt, legalábbis én meg vagyok elégedve vele. 🙂 Ha most valami tervet kellene megfogalmaznom a következő 1 évre, nem biztos, hogy mennyiségileg meg merném célozni ezt a számot. Más területeken persze lenne hova fejlődni, bár úgy érzem, hogy jelen körülmények között nagyjából megtaláltam a határaimat, szóval ezeknél jobb eredményt már csak sokkal nagyobb idő- és energiabefektetéssel tudnék elérni.

Az elmúlt 4 hónapban 30 játékról készítettem videót, és ezt a 30 játékot ki is sorsoltam a blog követői között. Talán nem tűnik nagyképűségnek, ha azt mondom, szerintem ez nagy dolog. Én büszke vagyok rá, és igazán hálás vagyok a kiadóknak az együttműködésért. A videókészítéssel, blogolással, a társasjátékok, társasjátékozás népszerűsítésével kapcsolatos elkötelezettségem változatlan (vagy ha módosult, akkor talán erősebb, mint valaha), így továbbra is lehet számítani az újabb tartalmakra. A nyereményjátékos rész viszont bizonytalan ideig szünetel, átgondolom majd, hogy milyen formában lehet jövője ezen az oldalon.

Anettel átalakultak/átalakulóban vannak a társasjátékos szokásaink, úgy érzem, hogy az ízlésem, céltudatosságom is rengeteget formálódott az elmúlt időszakban, szívesen írnék ezekről, illetve számos olyan témaötlet halmozódott fel, amiket szeretnék kicsit kibontani, megosztani, megbeszélni veletek. Remélem, hogy vevők lesztek rá. 🙂 Ha van valami ötletetek, ne habozzatok, írjátok meg!

Köszönöm mindenkinek, aki eddig velem tartott, számítok rátok a jövőben is!

Most kb. 2 hétre elengedem magam egy kis szabadságra, de utána frissen, üdén, lendületesen térek vissza! 🙂