2017-10-14 Szekeres Ferenc 0Comment

Amikor a puzzle.hu azzal keresett meg, hogy belinkelhetik-e a videóimat a weboldalukon, akkor ugyanazt válaszoltam nekik is, mint az összes többi ilyen megkeresés esetén. Igen, természetesen igen, hiszen a videóimat inkább tárgyilagos, objektív ismertetésnek szánom, reményeim szerint alkalmasak arra, hogy a néző viszonylag rövid idő alatt nagyjából képbe kerüljön a játékkal kapcsolatban. Aki pedig valami miatt a véleményemre kíváncsi, bármikor elolvashatja lejegyzett soraimat.

A következő kérdés viszont váratlanul ért, ugyanis a puzzle és a videózós tevékenységem összekapcsolásáról szólt. Hirtelen nem nagyon tudtam erre mit mondani, ugyanakkor gyorsan rám törtek a sok évvel ezelőtti emlékek, amikor Anettel rendszeresen raktunk ki puzzle-öket. Bár régen volt, de az is kapcsolatunk fontos állomása volt, és végül úgy gondoltam, miért ne, próbáljuk ki, hogy mit lehet kihozni ebből a témából.

Elég rendhagyóra sikerült, de ezt majd meglátjátok. Remélem, hogy lesz, akinek tetszeni fog. 🙂

Hogy az osztállyal mikorra készülhetünk el bármelyikkel is, arra még csak nem is mernék tippelni. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fog menni. És egy kicsit izgulok is. 😛